Стрелецът на ЦСКА Али Соу сподели, че неговият отбор се е подготвил изключително добре за срещата с Торсхавн от Фарьорските острови, постигайки победа с 3:1, която класира "червените" за плейоф във Лига Европа. 

Соу отбеляза ключовия първи гол и даде асистенцията за попадението на Жул Кейта късно в срещата. Самият гамбиец сподели и рецептата си за поддържане на добра концентрация, дори при натрупване на пропуски пред противниковата врата - да не се разочарова и да продължава да опитва. 

„Днес бяхме ментално подготвени и концентрирани, беше много по-различен мач от този срещу Сайренс. В момента няма как да анализирам добре мача, но се подготвихме отлично и се радвам за победата“.

„Крилата за всеки отбора са изключително важни и е страхотно, че имам такива играчи около себе си. Искам да продължавам да вкарвам и да помагам на отбора занапред“.

„Винаги съм щастлив, когато вкарвам, но когато не се случва не падам духом, а продължавам да се старая. Мачът с Базел ще е отговорен мач за нас. Те са голям отбор, но и ние сме, така че няма мач за отстъпление. Такива мачове са мечта за всеки играчи и ние сме щастливи, че си гарантирахме този плейоф. Надявам се да постигнем мечтата си“, завърши голаджията.