Липсата на класа пред гола е причина за ниския точков актив на ЦСКА в груповата фаза на Лигата на конференциите, призна старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов преди гостуването на Бодьо/Глимт от предпоследния кръг на групите на турнира. ЦСКА е на последно място с 1 точка и в отбора се надяват утре да запишат първа победа.

"Ние сме един от водещите отбори в Лигата на конференции по провеждане на атаки, но не ги реализираме. Надявам се утре да имаме успеваемост в завършващата фаза. Липсва ни класа в последното докосване пред гола във всички мачове в турнира досега", каза Стойчо Младенов на брифинга преди мача.

"Треньорът на Бодьо подготвя отбора от много години, изгражда стил, който носи успех. Всеки трансферен прозорец привлича играчи и прибавя качество. А при нас сменяме треньорите през 3-4 месеца. Не искам да даваме стъпка назад. Излизаме с най-доброто на терена, защото ЦСКА търси победата във всеки мач. Трябва да доминираме на терена", добави Младенов.

Халфът Амос Юга също се надява на позитивен резултат от мача утре.

"Все още нямаме победа и сме дошли с амбицията да спечелим трите точки с една добра игра. Ниските температури и изкуствения терен не ни притесняват. Не сме дошли да се браним, а да покажем най-доброто от себе си и да се поздравим с успех", каза Юга.