Съперникът на ЦСКА в третия рунд от Лига Европа – Б36 Торшавн, анонсира чрез своите социални мрежи, че вече официално се намира на територията на България. Тимът от Фарьорските острови кацна в понеделник следобед на летище „София”.

Антон Узунов
100 снимки

На един от фотосите от аероплана тимът от автономната област от кралство Дания е заснело стадиона на съперника на ЦСКА – столичният Левски, като игрището на „сините” е в прекомерна близост до единственото летище на българската столица.

Фарьорите поместиха снимки на возилото, с което ще пътуват в София, а също така и кадър от Националната спортна база „Бояна”, където отборът тренира. Преди мача с ЦСКА от Торсхавн ще проведат и официална тренировка на стадион „Българска армия”. Който продължи от двата тима от срещата в четвъртък, ще гостува на победителя от двойката Базел и Анортозис.

Срещата между ЦСКА и Торсхавн ще може да наблюдавате на живо по DIEMA SPORT на 24-и септември от 20,00 часа. Онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA също ще излъчва мача, а сайтът Gong.bg ще отрази всичко интересно от "Армията" с текст и богато видеосъдържание.