Треньорът на БАТЕ Борисов Кирил Алшевски говори след загубата от ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Антон Узунов
89 снимки

„Ще анализираме положенията, но след две греди и изпусната дузпа, не мисля, че се представихме толкова лошо. Имахме си своите шансове“, заяви Алшевски.

„Като цяло не ме удиви играта на ЦСКА, което очаквахме се случи. През второто полувреме губехме топката и видяхте какво се случи“, добави още той.

„За съжаление в шампионата също изпуснахме много дузпи и това продължава да бъде проблем за нас. Съперникът се оказа по-силен, отколкото очаквахме“, каза Алшевски.

„Няма да критикувам никой от моите футболисти. Имаше малко страх в нашата игра. Допуснахме много грешки и загубихме мача. Традицията си е традиция. Не вярвам в такива неща. За съжаление прекъснахме това нещо“, заяви треньорът на БАТЕ.

„Има такова нещо, че сме леко уморени. Нормално е ЦСКА да има повече тонус. След завръщането на футболистите от националния отбор бе допълнително натоварване. Преустроихме се в един момент на 4 – 4 – 2. Пратих централен защитник напред, за да се опрости играта. Да не забравяме, че двама от лидерите ни не бяха тук и се промениха нещата. Опитвахме се да направим нещо“, заяви Алшевски.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.