Наставникът на Сейнт Патрикс - Тим Кланси каза, че отборът му изживява тежко отпадането от ЦСКА в III квалификационния кръг на Лига на конференциите. „Светците“ взеха минимален аванс преди реванша на „Тала Стейдиъм“, но не успяха да го защитят, като „червените“ отбелязаха по един гол двете полувремена в двубоя в Дъблин и по този начин елиминираха своя съперник с общ резултат 2:1.

Отсъждането на дузпата за игра с ръка на Хари Брокбанк е това, което най-много е разочаровало мениджъра на Пат Кланси.

„Поглеждайки назад към решението за дузпа, то първо удря ръката на техния играч, преди да премине към ръката на Хари. Относно двата мача, с двата различни съдийски отряда, чувствам, че със сигурност не получихме нито едно от спорните решения. Първо удря ръката на Гарсес, той я насочва с глава в собствената си ръка, след това в ръката на Хари. Такива моменти са огромни в мача, особено срещу един изключително утвърден клуб в европейския футбол и това е болезнено“.

24 снимки

„Мисля, че имахме най-добрите положения в мача. На това ниво в Европа, това са шансовете, които трябва да използваме. Серж вкара страхотен гол миналия четвъртък. Щастливи сме, че създаваме всякакви положения на когото и да ни се падне. Очаквахме ЦСКА да бъде различен от този миналата седмица. Движеха топката много по-бързо, играха много повече в предни позиции.

„След напрегнати 20 минути се окопитихме в мача. Започнахме да се намираме напред. Сега обаче съдиите трябва да излязат и да обясняват защо е дадено решението за дузпата. Нямам представа защо. Той наистина бързо сложи свирката в устата си и даде в полза на по-големия клуб решението“.

„Не сме достатъчно наивни, за да мислим, че сме по-добър отбор, но аз мислех, че се справихме добре в двата мача и нямахме късмет. Когато погледнете мача в Мура, ние вероятно също не бяхме фаворити, така че се справихме много добре. Играчите бяха изключителни в четирите мача, които имахме в Европа тази година. Излизаме с гордост. Това не беше представяне, от което да сме разочаровани“.

Кланси каза също, че сцените след мача са били хаотични и не е говорил с длъжностните лица относно отсъждането на дузпата.