Скаутите на Осиек Дамир Вуица и Иво Смое изгледаха първия мач между ЦСКА и Лиепая, но според „Глас словоние“ въпросът е доколко тази информация ще бъде полезна предвид смяната на Любо Пенев със Стойчо Младенов.

„Те имат нов треньор, но играчите са същите като в мача, който гледахме, така че информацията със сигурност ще бъде ценна. Остава да се види как Младенов ще определи тактиката, но знаем, че това е отбор, който е истински легион от чужденци със силни индивидуални качества“, казва Биелица пред „Глас словоние“.

Lap.bg
7 снимки

Осиек е с пълен състав, след като в отбора се връща Михаел Жапер, който пропусна мачовете срещу Погон и Славен Белупо заради контузия.

„Ще видим кои ще бъдат титулярите и в коя система. Ще се опитаме да отмъстим за елиминацията отпреди две години“, каза още Биелица.

„Остава да видим на коя формация ще се реши треньорът. Ще започне ли отново с трима защитници, както в Полша, или ще избере 4-3-3, която номинално е първият избор“, пише изданието.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.