Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров не е единственият, който е изваден от състава за мача със Зоря Луганск. В групата за двубоя не попаднаха още двама състезатели - Рубен Пинто и Денис Давидов.
 
Пинто, който е със статут на втори капитан в ЦСКА, не взе участие и в срещите срещу Осиек в предишния кръг. От щаба на "червените" обясниха след първия мач срещу хърватите, че португалецът е болен и това е причина за отсъствието му. Седмица по-късно Пинто отново не игра, а краткото обяснение бе, че вече е здрав, но липсата му се дължи на “треньорско решение”. 
 
Сходно е  положението и с едно от новите попълнения - Денис Давидов. Твърди се, че руснакът е в немилост, тъй като недоволствал, че не е взел участие в реванша от първия предварителен кръг срещу черногорския Титоград. Давидов дори е оставен без картотека за двубоите срещу украинците.
 
Извън групата за вчерашния мач остана и третият капитан на тима - Божидар Чорбаджийски. Отсъствието му обаче се дължи на чисто спортно-технически причини и неговият случай няма нищо общо с тези на Бодуров, Пинто и Давидов.