Старши треньорът на Осиек Ненад Биелица се надява  отборът му да влезе в групите на Лигата на конференциите. Пътят към тях минава през  отстраняване на ЦСКА в третия предварителен кръг. Хърватският тим гостува на ЦСКА утре на стадион "Васил Левски от 20.00 часа. 
 
"Вярвам във възможностите на своя отбор. Надявам се утре да изиграем добър мач и да отговорим на очакванията, които има към нас.
 
Изгледахме четирите мача на ЦСКА от новия сезон до момента. Силен отбор, имат качествени играчи, но не искам да отличавам някого конкретно. Трябва да сме пределно концентрирани и агресивни, ако искаме да спечелим този мач. Като треньор два пъти съм бил в групите на Шампионска лига и веднъж в Лига Европа. Очакваме сега да влезем в групите на Лигата на конференциите. 
 
Запознати сме с всичко, което се случва в ЦСКА. Знаем, че ЦСКА имаше проблем с феновете на първия мач с Лиепая. Знаем, че новият треньор има достатъчно опит, няколко пъти е бил начело на ЦСКА. Отнасяме се с уважение към ЦСКА, това е голям клуб, с голяма история", коментира Биелица на пресконференция.