ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2019/2020. Цените са от 85 лева до 2000.

Ето какво пише в сайта на клуба:

"Армейци,

абонаментните карти за сезон 2019/20 година вече са в продажба. Привържениците ще могат да си ги закупят от офиса на администрацията на "Армията" всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа, като пластиките ще се издават на място. За секторите "В" и "Г" карти ще се продават и онлайн в сайта на нашия партньор БестТикетс.

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 175 лева

- Сектор В - 115 лева

- Сектор Г - 85 лева

- ВИП ложа - 2000 лева

- Паркомясто - 400 лева

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България.

Картодържателите ще имат запазено място и 10% отстъпка от билетите на всички домакински мачове в Лига Европа.

Феновете, които ще си закупят абонаментна карта за четвърти пореден сезон, ще получат 10% отстъпка от цената. За да се възползват от нея, те трябва да предоставят картите от последните три сезона в администрацията.

Продължава продажбата на семейни карти за сектор "В". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта. Карти с отстъпки ще се продават само на място в администрацията.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за всяко едно домакинство на отбора във всички турнири. За използването на отстъпката се предоставя решение на ТЕЛК.

Всеки месец картодържателите ще участват в специални томболи на нашият генерален спонсор А1 с много и различни награди".