Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, публикува пост в официалната си страница във Фейсбук. Бизнесменът поздрави всички в клуба за постигнатите успехи и класирането в групите на Лига Европа, но въпреки това отчете, че "орлите" допускат слабости. Домусчиев добавя още, че се влиза трудно в груповата фаза на Шампионската лига или Лига Европа и затова в неговия отбор не трябва да има никакво отстъпление.

Ето какво е написал Домусчиев във Фейсбук:

"Лудогорец за шести път е част от европейския футболен елит! Отново по трудния начин! От една страна това постижение ни кара да се чувстваме горди. От друга пък ни задължава да правим всичко по силите си да поддържаме високото ниво. Затова трябва да стоим здраво стъпили на земята. Радваме се на успехите, но не се главозамайваме. С всяка изминала година класирането в груповата фаза на ШЛ  или ЛЕ става все по-трудно. Затова никакво отстъпление! Виждаме си слабостите и се стараем да ги отстраняваме. Целите на Лудогорец  са високи. Честито на всички в клуба за постигнатия успех! Честито и на нашите привърженици! Чака ни още много работа. Успех на отбора в групите и достойно да представят българския футбол!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лудогорец за шести път е част от европейския футболен елит! Отново по трудния начин! От една страна това постижение ни кара да се чувстваме горди. От друга пък ни задължава да правим всичко по силите си да поддържаме високото ниво. Затова трябва да стоим здраво стъпили на земята. Радваме се на успехите, но не се главозамайваме. С всяка изминала година класирането в груповата фаза на ШЛ или ЛЕ става все по-трудно. Затова никакво отстъпление! Виждаме си слабостите и се стараем да ги отстраняваме. Целите на Лудогорец са високи. Честито на всички в клуба за постигнатия успех! Честито и на нашите привърженици!Чака ни още много работа. Успех на отбора в групите и достойно да представят българския футбол!

A post shared by Kiril Domuschiev (@domuschievkiril) on