Последният български капитан на ЦСКА, който триумфира с Купата на България - Борис Галчев, сподели очакванията си за предстоящия финал в турнира срещу Левски. 

"Левскарите видяха какво се случи с нашия клуб и се боединиха. Но смятам, че ние винаги сме били обединени. Каквото и да стане - гледаме напред", заяви Галчев пред "Мач Телеграф". 

"Нито ще е последният, нито първият финал между Левски и ЦСКА. Да, "червените" не са в оптимално състояние, "сините" са във възход и в малко по-добра форма, но през годините сме виждали, че невинаги по-добрият побеждава. Като фен искам ЦСКА да победи." 

"Лек превес на противника дава треньорът. Станимир Стоилов обича да играе такива финали и го е доказал през годините. Левски има предимство, но това е добре за ЦСКА - очакванията превръщат "сините" в лек фаворит." 

"Съгласен съм и 240 минути да играят, само да победим! Няма проблем. Това е финал, има двама изключително опитни треньори и всяка грешка се наказва, така че нищо чудно да има дузпи. Ако се стигне до тях, ние сигурно ще сме в Сектор Г, направо мога да сляза да бия една. Доста трудно си намерихме билети, но ще отидем с приятели. Мислех и детето ми да взема, но ще остане за някой друг мач. Този финал 100% ще счупи рекорда от нашия финал с Монтана, сигурен съм. Очаквам да има европейско отношение от феновете, хубави хореографии, да стане празник за двата клуба и за цяла България. Всички ще гледат този мач - у нас и в чужбина", допълни "червената" легенда. 

"Не ме бива много в прогнозите, но 2:1 за ЦСКА. Може и в редовното време, и в продълженията, а може и при дузпите - 0:0 до края и Левски да изпусне четири дузпи."