Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров изрази мнение, че "червените" трябва да съжаляват за поражението с 2:3 от Ботев. Според него обаче това не е фатално предвид реализираните два гола.

"За зрителите хубав мач, имаше голове, за съжаление сме от губещата страна. Останахме с 10 човека, някои грешки и за съжаление ни вкараха гол. Имаме доста повече ситуации, трябва да съжаляваме за тази загуба."

"Наистина играхме добре, натиснахме ги, вкарахме изравнителен гол, имахме шанс дори да победим. Може би този натиск си е оказал влияние за последните минути. ЦСКА трябва да издържа даже 100 минути на високо ниво."

"Като има промени в един състав, сработеността не е същата, нормално е да има разколебавания. Но всеки си заслужава шанса, това, че сме допуснали три гола, не е толкова фатално, след като сме вкарали 2. Искам винаги да е на нула, но няма как. В София трябва задължително да победим и да продължим към финала."

Относно предстоящия мач с Левски, Бодуров заяви: "Дано този път късметът да е на наша страна и да победим. Да излезем и да покажем това, което можем. Дано имаме късмет и да победим, имаме нужда от тези три точки, борим се на два фронта, ще се борим до края, пък каквото стане."

"(Миналата година б.р.) От два стола паднахме на земята. Тази година мисля, че няма да е така, ще издържим. 11 човека сме, трябва да играем на ниво. Не можем да си позволяваме отпускане, ако искаш да играеш тук трябва да играеш на 100% винаги."

А възможно ли е след седмица ЦСКА да е победил Левски и да е на финал за Купата? "Може, аз наистина вярвам, ще е прекрасно да победим Левски, после да минем напред за Купата. Все пак това е футбол и всеки има такива мачове, дано да победим."