„Излизаме да отстраним ЦСКА“, заяви със самочувствие в навечерието на срещата с „червените“ наставникът на Арда Георги Чиликов. Както е известно, той е шампион на България с „армейците“ през сезон 2007/08, когато треньор на тима е Стойчо Младенов, който предвожда ЦСКА и сега.

„Напоследък направихме много равенства. От една страна не е добре, че не печелим, но пък от друга е хубаво, че не губим. В интерес на истината равенството влиза в плановете ни за гостуването на „Армията“, защото така срещата ще отиде в продължения и евентуално след това ще се бият дузпи“, продължи Чиликов пред „Мач Телеграф“.

„Очаква ни труден двубой, това е ясно за всеки. Това, че Греъм Кери има контузия, няма какво да ни успокоява, защото в ЦСКА има достатъчно класни играчи, които да го заменят. Дали във футболистите ми ще има реваншизъм заради това, че изгубиха финала за Купата на България през май? Още не сме говорили с тях по тази тема. Истината е, че нещата оттогава се промениха много. Знаете какво се случи в Кърджали. Няма смисъл да се връщаме на мач, играл се преди 5 месеца. Нека гледаме настоящето“, завърши Чиликов