Отборите на ЦСКА и Арда се изправят един срещу друг в 1/8-финален сблъсък на турнира за Купата на България. Именно тези два тима решиха спора за миналогодишното издание на надпреварата, след като "червените" се наложиха с 1:0. 

Антон Узунов
100 снимки


Срещата на стадион "Българска армия" стартира в 19:00 часа и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите развоя заедно с Gong.bg


Очаква се треньорът на домакините - Стойчо Младенов, да извърши поне три промени спрямо двубоя с Берое от първенството, завършил 0:0. На вратата отново ще започне Димитър Евтимов, който вече пази веднъж за Купата и има и два мача в шампионата. В дясната зона на отбраната се завръща Иван Турицов. В центъра ще си партнират Матей и Метс, а отляво ще действа Мазику. В случай, че Младенов реши да му даде почивка, то мястото му ще заеме Георги Йомов. На дясното крило ще започне Баи. Очаква се Греъм Кери да започне от първата минута, след като се възстанови от разтежението, получено при загубата от Зоря Луганск с 0:1 в Лигата на конференциите. 

В групата на Арда пък се завръща Дани Кики, който имаше травма от лагера на Бенин. Очаква се сред 11-те на Арда от първата минута да започнат поне петима футболисти, минали през “Армията” в различни периоди от кариерите си. Това са Иван Караджов, Александър Георгиев, Румен Руменов, Спас Делев и Тонислав Йорданов. Последният ще действа зад централния нападател Жуниньо, а по крилата ще връхлитат Делев и Ковачев.