От ЦСКА обявиха, че още 700 билета за Сектор А на "Васил Левски" за финала на SESAME Купа на България трябва да бъдат заверени. "Червените" твърдят, че фенове на Левски са си закупили пропуски за въпросния сектор и държат всички талони, закупени онлайн, да минат заверка на "Армията". 

Ето какво написаха от ЦСКА: 

"Близо 1300 билета за сектор "А" за финала на Купата на България ЦСКА - Левски бяха презаверени на касите на стадион "Българска армия" в рамките на днешния ден.

Както е известно, входните талони, които погрешно бяха пуснати от "Ивентим" в онлайн продажба, бяха обявени за невалидни заради некоректно закупуване от фенове на противника. Така те важат само след допълнителна презаверка на касите в Борисовата градина.

Все още не са заверени близо 700 билета за сектор "А", като купувачите ще могат да сторят това утре от 10 до 14 ч. на касите до фен магазина на "Армията".

След 14 ч. незаверените талони ще бъдат пуснати в свободна продажба за привърженици на ЦСКА заедно с ограничена бройка освободени билети за сектор "Г".

Финалът за Купата на България стартира утре в 17 ч. на Националния стадион "Васил Левски".