Време е за финала на Купата на България! ЦСКА и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг в спора за втория по значимост трофей в българския футбол. Срещата е с начален час 19:15 и ще се изиграе на националния стадион "Васил Левски". Мачът ще може да гледате на живо в ефира на DIEMA SPORT, а ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя минута по минута. 

Миналогодишният победител в надпреварата Локомотив Пловдив ще се се стреми да дублира постижението си. Подобен успех би увековечил наставника на "смърфовете" Бруно Акрапович в историята на българския футбол. Специалистът би се превърнал в първия чужденец печелил в две поредни издания трофея. 

За ЦСКА и Милош Крушчич, от своя страна, сблъсък представлява възможност да се спаси един иначе не особено бляскав сезон за "червените". Далеч от битката за титлата и с много непостоянни представяния през целия сезон, момчетата на сръбския специалист ще се надяват, че кампанията ще бъде спасена при евентуален успех. 

Това е общо трети мач между двата тима през настоящия сезон, като до момента символичните гости могат да се похвалят с една победа и едно равенство в противоборствата. Успехът дойде с 1:0 в Пловдив, докато на "Българска армия" двата тима си поделиха точките - 1:1. Кой ще е големият победител в най-важния мач между двата тима? Разберете с нас по-късно днес!