Двама от футболистите на ЦСКА са под въпрос за 1/8-финалния сблъсък от турнира за SESAME Купа на България срещу Септември в четвъртък. Става въпрос за Бисмарк Чарлс и Лазар Туфегджич, които бяха заменени принудително при гостуването на Гигант Съединение в събота. 

Младият ганаец напусна терена в 103-ата минута, а сърбинът - след края на редовното време, след като се бе появил в игра на почивката. Той бе грубо фаулиран от противников защитник и отново се хвана за задната част на бедрото.

Именно в тази зона той получи разтежение при победата над Локомотив Пловдив в началото на месеца и пропусна мачовете с Локо (София) и Черно море. Вчера Туфегджич и Чарлс тренираха на облекчен режим, като вероятно днес ще стане ясно дали биха могли да вземат участие в мача със Септември в четвъртък. 

Трайно контузени в състава на ЦСКА са Асен Дончев и Дауда Бамба, които през есента претърпяха операции на коляното. Очакванията са родният играч да е готов за старта на зимната подготовка на "червените". Той е планиран за 5 януари.