Опашка от чакащи за билети за предстоящия финал между ЦСКА и Левски за SESAME Купа на България се изви пред касите на стадион "Българска армия". "Червените" фенове се наредиха, за да чакат отварянето на касите и да си закупят от ценните хартийки.

Последните билети бяха пазени до понеделник (9 май) за притежателите на абонаментни карти, а от днес вече са пуснати в свободна продажба. Цените са същите - за Сектор А 35 лева, а за Сектор Г - 15 лв. Важно е да се уточни, че всеки привърженик може да закупи само по 1 билет, като целта е по този начин да се предотврати закупуването на пропуски от фенове на Левски. 

От 10 часа утре отново на касите на "Армията" пък ще бъдат презаверявани билети за Сектор А, които са били закупени онлайн. Тази процедура се налага заради информацията, че фенове на "сините" са закупили пропуски за този сектор, където по презумция са настанени фенове на "червените".

Презаверяването ще става събота (от 10 до 19) и неделя (от 10 до 14), като след това, ако има останали талони, които не са минали презаверка, ще бъдат пуснати в свободна продажба отново само на касите на "Армията".

Финалът е тази неделя (15 май) от 17 часа.