Футболистът на Гигант Съединение – Янко Гюзлев, направи обръщение към феновете на тима преди двубоя за Sesame Купа на България срещу ЦСКА.

Ето какво сподели той:

Здравейте, казвам се Янко Гюзлев, футболист на Гигант Съединение - отбор който се състезава в Югоизточна Трета лига, заемащ към момента челните места в класирането.

На 26.11 ни предстои да изиграем може би най-сериозния мач в историята на този клуб срещу отбора на ЦСКА. Готвим се за предстоящия мач на пълни обори и вярваме, че можем да отстраним отбора на ЦСКА

Аз имам вече един подобен мач. С екипа на Атлетик Куклен се изправих срещу отбора на другия гранд в българския футбол Левски преди няколко години и знам, че няма да е лесно, но мисля, че за разлика от тогава, сега отборът ни е много по-добре подготвен физически.

Работата като цяло е на по-високо ниво, благодарение на канскитеусилия на ръководството и треньора Георги Мечечиев, а и имаме доста качествени млади състезатели. Вярвам на 100%, че имаме сили да отстраним ЦСКА и да продължим напред за Купата.

В мача влизаме без притеснение, ние нямаме какво да губим. Напрежението трябва да е при тях, а и с оглед на класирането и резултатите, които постигнахме през сезона. Имаме план за провеждане на мача, който ще изненада не само отбора на ЦСКА, а и цялата футболна общественост.