Симеон Александров ще е една от многото промени, които треньорът на ЦСКА Саша Илич ще предприеме за мача със Септември спрямо слабото представяне срещу Гигант.

Сърбинът бе ядосан на своите, като предприе 4 рокади още до почивката. След двубоя той обяви, че ако е имал възможност, е щял да извади почти всички свои футболисти от терена.

За 19-годишния Александров това ще е първи мач като титуляр за ЦСКА, след като пристигна в Борисовата градина в последния ден на летния трансферен прозорец именно от предстоящия съперник на "червените". Засега той не успява да се впише в схемата, която използва Саша Илич, тъй като при нея не присъстват крила.

До момента има записани едва около 25 минути с при домакинската победа с 4:0 над Хебър в средата на октомври. Очакваше се Александров да попадне в състава на сърбина още за двубоя с Гигант, в който взеха участие други футболисти, попадащи по-рядко в сметките му.

Той обаче беше ангажиран с младежкия национален отбор, като бе титуляр за селекцията на Александър Димитров в контролите със Словения (0:0) и Босна (0:3).