"Благодаря на всички и обещавам, че ще работя още по-усърдно, за да печеля още награди. Трудно е да съм отвърн и да гледам моите другари да се раздават на терена. Сега обаче имах възможност да се възстановя, да си почина, а моята игра е такава, че си взех поука да не получавам повече картони", заяви футболистът на ЦСКА Фернандо Каранга, който бе избран за играч номер 1 на месец март.

"Сега идва дербито и аз обещавам да дам всичко от себе си, за да спечелим три точки. Разбира се, че се уча от стъпките си. Идвам от една емоционална държава, в която се празнува след всеки гол. Но вече съм си взел поуки и гледам само напред. Не, не омръзва да играем срещу Левски. Може всеки ден да играем срещу тях. Не омръзва, това е голям мач", коментира Фернандо Каранга и продължи:

"От всички очаквам провокации, не само от Левски. Всички знаят, че е трудно, когато съм на терена, затова някой път се получават тези провокации. Винаги излизаме на терена, за да печелим. Знаем, че няма да е лесно, но ще се борим докрай за всяка терена. Ще направим всичко, за да спечелим три точки и да сме близо до Лудогорец. Трябва да играем с голяма мотивация и да имаме подкрепа от нашите фенове."

"Това, което феновете изпитват към мен е огромна любов и аз ги уважавам също. Аз съм тук до края на шампионата и докато съм тук обещавам докато съм тук да си тръгна с Купата, с един трофей от ЦСКА. В следващия мач трябва да покажем по-добри игри и да се справим по-добре. Отборът, който е по-мотивиран винаги има по-голям шанс да спечели. Разбира се, пасивът ни може да бъде наваксан, но ние не мислим за пасива, а като цяло че можем да обърнем резултата", категоричен бе бразилецът.

"Не, не вярвам, че сезонът ще е провал. Ние сме победители. Не може да се мисли само за тези две загуби. Продължаваме напред с голяма амбиция. При нас винаги мотивацията е на първи план. Сега работим още по-усърдно, защото има още много работа да свършим. Чувствам се добре. Оценявам това, че Чорбаджийски вкара, ние сме като братя. Той знае обаче, че моята работа е да вкарвам голове. Изпуснах два мача заради наказание, но сега съм на линия", сподели още Каранга.