Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде интервю за сръбското издание „Хотспорт“, в което говори за престоя си начело на „червените“, както и за ситуацията с коронавируса.

"Надяваме се, че в края на април ще се завърнем по терените", започна Крушчич.

"Директорът ми бе на гости преди малко. Имало е среща с федерацията, но нищо конкретно не е решено. Остават ни два мача, може и да няма плейофи, въпреки че нашето желание бе нещата да се решат в тях. Задържахме чужденците, а в България рано взеха необходимите мерки. Не е лесно да убиваш времето. Не можеш да следиш пряко състоянието на играчите, а бяхме хванали правилен ритъм. Записахме добри резултати, успяхме да се изравним с два отбора на второто място. Формата ни бе на ниво, но тогава дойде вирусът", сподели сърбинът.

"С помощниците ми сме на хотел, където живеем, а играчите са по квартирите. Стоя в стаята си, а когато ми омръзне, обикалям около хотела. По улиците и парковете е забранено за разходки. И в Сърбия по-рано трябваше да въведат такива мерки, за да се върнем към живота като китайците", продължи той.

"Лудогорец е шампион от осем години насам. Не виждам да настъпи промяна и с плейофите, силни са. Искаме да играем в Европа. Може да се класираме там и през Купата, където играем с Ботев Пловдив. Поставихме рекорд, като не пуснахме гол в 10 поредни мача. Успях да наложа и млад играч като Валентин Антов. В борбата сме и за двата трофея, но без футбол ще сме на загуба. Ще видим обаче какво ще се случи", завърши Крушчич.