Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич призна, че е останал много доволен от играта на отбора му срещу Ботев Пловдив, въпреки нулевото равенство в първия полуфинал за Купата на България. Сърбинът призна също така задоволството си от играта на Али Соу, макар гамбиецът да направи редица пропуски в мача срещу „жълто-черните”.

Антон Узунов
64 снимки

„Доволен съм от това, че „заслужихме” да пропуснем да вкараме. Има втори мач. Искам да поздравя футболистите – голямо браво за второто полувреме. Пълна доминация, изпуснахме четири 100%-ови ситуации, но нищо. Ще се върнат головете, когато е най-важно. Доволен съм, че играхме добре, организирани. Контролирахме мача, въпреки доброто качество на Ботев.

Антон Узунов
100 снимки

„Първото полувреме беше много дисциплинирано и нито една от двата клуба не искаше да се хвърли напред, което е нормално. Играхме добър футбол през второто полувреме, но не успяхме да вкараме гол. Ще продължим да тренираме. Второто полувреме просто продължихме да играем по нашия начин. Създадохме достатъчно моменти, но се надявам да се върне, когато ни трябва”, каза Крушчич.

„Валентин Антов няма проблеми в защитата, тъй като е умен. Бързо разбира ситуациите. Отдавна не е играл в средата на защитата, но днес игра така точно, както искахме. Мисля, че днеска се справихме с ротациите. Стефано Белтраме имаше добри моменти, но малко се измори. Получи удар в глезена срещу Витоша и това повлияе донякъде на представянето му днес за по-добрите отигравания. Днес Али Соу изигра добър мач. Има напрежение в него, но имаше три шанса. Днес игра много добре и съм доволен. Ахмедов също е нападател, който може да влезе и да внесе свежест и агресия. Имаме добри нападатели, Юрич е тук още.

„Сега искам да се възстановим, тъй като играем срещу един много добър отбор като Локомотив Пловдив, но нека сега си починем и ще мислим за следващия мач”, завърши Крушчич.