Футболистът на ЦСКА Кевин Кубемба заяви, че се бори, за да заслужи титулярното си място на терена. Нападателят отбеляза първи хеттрик в професионалния футбол при успеха с 4:1 над Несебър на шестнадесетинафиналите за Купата на България, а по този начин „армейците“ минаха напред в турнира.

След двубоя Кубемба сподели чувствата си от представянето си, като минути след мача застана пред камерата на DIEMA SPORT.

„Благодаря ,чувствам се добре. Радвам се, че спечелихме. Това ми е първият хеттрик в професионалния футбол. Успях да се справя и се радвам, че спечелихме този мач. Нормално е чувството да вкара три пъти. Радвам се, че победихме, за нас бе важно да минем напред. За мен е удоволствие“, започна голмайсторът на „червените“.

„Аз продължавам да работя, невинаги се получава. Радвам се, че успях, когато имам възможност ще бележа“, добави Кубемба.

„Няма проблем, че не играя често. Каранга е много добър нападател, опитвам се да покажа, че заслужавам място на терена“.

„Всеки мач е труден и всеки съперник е труден. Всеки заслужава уважение. Ако играем добре, защо да не спечелим Купата? Би било трудно, но ние сме силен тим и ще се опитаме да спечелим Купата“, завърши Кубемба.