Голмайсторът на ЦСКА – Дюкенс Назон, който притесни всички на „Армията“, а и хората в националния отбор на Хаити, е добре. Очаква се още днес вкаралият 11 попадения за „червените“ от началото на сезона таран да поднови тренировки с тима на Саша Илич, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, той бе повален от треска в навечерието на мача с Бермуда и бе приет по спешност в болница.

„Повече страх, отколкото зло“, успокоиха още тогава от футболната федерация на Хаити.

28-годишният Назон бе в групата да мача с Бермуда, но не взе участие в него, за да не се поемат допълнителни рискове.

startphoto.bg
59 снимки

Иначе всички останали национали на „червените“ се завърнаха и присъединиха към тима без физически оплаквания. Става дума за Станислав Шопов и Християн Петров (България), Енес Махмутович (Люксембург), Жираир Шагоян (Армения) и Амос Юга (ЦАР). Всички те ще бъдат на линия за сблъсъка с Черно море от четвъртфиналите за SESAEME Купа на България, който е във вторник на стадион „Българска армия“ от 20:00 часа.

Доскоро контузеният Иван Турицов също вече тренира с основната група. Той все още не е 100% възстановен и вероятно ще пропусне срещата с „моряците“, за да може да е напълно здрав за двубоите със Славия и Левски в първенството. Още вчера пък стана ясно, че Асен Дончев, който също имаше проблем в коляното, вече е готов за игра и дори влезе като резерва в контролата със Спортист Своге (1:1).

До мача с тима на Илиан Илиев „червените“ ще тренират сутрин, а в деня преди срещата ще направят следобедна тренировка.