Димитър Пенев коментира жребия на ЦСКА, който отреди „червените” да играят срещу Ботев Враца на „Българска армия” за 1/4-финалите за Купата на България. Почетният президент на тима призна, че е добре домакинството за отбора, макар че не вярва да има много публика в София.

LAP.bg
25 снимки

„Няма доволен или недоволен. По-важното е самите футболисти да подобрят играта си, отношението вече някой са по 2-3 години в ЦСКА. Разбрали ли са, че играят в този клуб.. Ако не са, да се откажат. Нелек жребий, когато се играе за купи, четвъртфинали, полуфинали. Всеки има амбиции, домакинството е предимство, но всичко зависи от играчите.

„Очаквахме всеки един от отборите. Имаме да си връщаме на Лудогорец, на Левски – те на нас имат. Може би тук вече феновете ще бъдат по-малко в сравнение с другите. От моя страна трябва да има промени, но те много често се губят мислите на играчите за кой отбор играят. Аз говоря за ЦСКА. Неминуемо трябва през пролетта да има 20-30% отгоре на това, което видяхме досега. По задължение трябва да сменим треньора, но когато няма добри резултати, кой е виновен? Треньорът. Ако увеличим охраната на мачовете на националния отбор, смятам, че имаме право да бием – никой не ни спира”, завърши Димитър Пенев.