„Какво да кажа, прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме много добър мач, но за жалост продължава единият отбор. Накрая може би в последната ситуация подценихме корнера и бяхме изненадани с един гол. В такива мачове виждам положителното, но има една съдържателна критика – ние нямаме право да проспиваме 45 минути. Да, върнахме се в мача, но това не е достатъчно. Футболът се играе 90 минути”, коментира треньорът на ЦСКА Любослав Пенев след равенството 3:3 в полуфиналите за Купата на България, което изправи Ботев на финал в турнир.

„Ще разговарям с момчетата, казвам го като първи впечатления. Правим подаръци, които не съм съгласен. Нека противникът си направи гол, но не ние да участваме в тези ситуцаии. Оставам с прекрасно впечатление за много добрата игра на моя отбор, особено през второто полувреме и поздравявам Ботевза отиването на финал”, каза още Пенев пред DIEMA SPORT.

„Прекрасно второто полувреме - с характер и правене на това, което искаме. Имахме един много добър отбор срещу нас. Санкцията не искам да я коментирам, защото трябва да коментирам много неща. Бодуров е капитанът на тима, основен футболист. Видя се, че в такива битки имаме нужда от всички футболисти и това отсъствие може и да е повлияло”, добави Любо Пенев.

„Сега, аз искам да кажа, че не искам да се интепретират моите думи погрешно. Нито искам помощ, нито да ме ощетяват. Съдията, когато види нещо, нека бъде безпристрастен и обективен. Това е, нищо повече. По правилата за всеки. Както за нас, така и за други отбори”, завърши Пенев.

„Аз също прегледах ситуациите, защото знаех, че ще има въпроси. Апелирам само съдиите да отсъжда това, което виждат. Има правила. Прегледах ситуациите. Оценка няма да давам. В определени ситуации имаше нарушения. Той вижда, че има нарушение и преценява дали да го накаже с картон или не", коментира още Любо Пенев.

„Какво да кажа за дузпата? Може би не е 100-процентова. Но там се заформиха на 2-3 пъти едни мелета и имаше доста подбутвания, груби, с лакти и т.н. За такива нарушения наши футболисти бяха санкционирани дажи онзи ден за нещо, което се среща много често във футбола, Бодуров беше наказан много бързо", каза още Пенев по-късно на пресконференцията след мача.