Мачът между Хебър и ЦСКА за Купа България ще се проведе на стадион "Локомотив" в парк "Лаута", Пловдив, съобщиха от пазарджишкия клуб.

След комуникация между Хебър, ЦСКА и БФС бе взето решение, че мач от подобен ранг и значение не може да бъде проведен на стадион "Георги Бенковски", поради довършителни дейности на съоръжението в Пазарджик, заявиха от Хебър.

Часът на мача между Хебър и ЦСКА ще бъде обявен допълнително.

В момента на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик продължават финалните строителни дейности по изграждането на двете трибуни на сектор "А", поставянето на седалки на сектор "В", както и облагородяването на всички прилежащи площи и възстановяването на тревното покритие.

В тази връзка, бихме искали да уведомим футболната общественост в Пазарджик, че проблемът с тревното покритие е разпознат преди време и лицата, отговорни за поддръжката му, са уволнени своевременно. В момента то се възстановява, за което е отговорна най-реномираната за целта фирма в страната. Плановете са сътрудничеството с компанията да продължи и занапред, заявиха още от клуба.