"Като резултат до втория гол не беше лесно. След втория гол нещата си дойдоха на място и по-добрият и по-класният отбор победи. Днес заслужавахме напълно да победим. По време на самия мач додах наставления, че не може да играем само вляво, а да се опитаме да натоварим еднакво и двата фланга", заяви старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след победата над Несебър с 4:1 в 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

"Доволен съм. С малки изключения съм доволен от всички. Щом са футболисти на ЦСКА трябва да са готови във всеки едни момент. Имаше на моменти през второто полувреме отпускане. Другото, което ме притеснява са статични положения, при които имахме проблеми днес", каза Белчев, а за Кевин Кубемба, той заяви:

"Той е един страхотен футболист и човек. Мисля, че тепърва добрите му дни в ЦСКА предстоят. Двамата с Каранга са страхотни футболисти за ЦСКА. Да, сега Каранга вкарва почти във всеки мач, но Кевин е готов и знам, че когато реша, мога да го ползвам. Имаме страхотни нападатели."

"Барт е готов, той до последно игра мачове в Румъния.

Надяваме се Раул Лое в най-скоро време да натрупа още игрови минути и да бъде полезен", коментира Стамен Белчев, а попитан за Кирил Десподов и факта, че отново той не започна титуляр, треньорът отговори:

"Няма какво да коментираме. Трябва да се съобрази с това Киро. Имам нещо предвид."

"Имаме още два дни до мача с Дунав. Надявам се да нямаме контузии. Имаме футболисти, които са готови във всеки един момент да покажат какво могат. Дунав е същият тим от миналата година. Това, че нямат резултати, не трябва да се подценяват. Във всеки мач могат да ти направят беля, ако подходиш несериозно. Аз се притеснявам от нашите футболисти, не от противника. За мотивация не трябва да се говори, когато си футболист на ЦСКА", завърши Стамен Белчев.