ЦСКА стартира днес в турнира за Sesame Купа на България в Съединение, където ще се изправи срещу местния Гигант. Мачът е от 12:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя.  Главен съдия на срещата ще бъде Димитър Димитров.
 
Домакините се готвят за истински празник в града, като се очаква да дойдат и много фенове на ЦСКА. Гигант се намира на трето място в Югоизточната Трета лига, а в  предишния кръг аматьорският тим отстрани втородивзионния Добруджа с 2:1 с победен гол в края. 
 
ЦСКА е без наказаните Тибо Вион и Брадли Де Нойер, а най-вероятно почивка ще получат и голяма част от титулярите. В следващия кръг от турнира победителят в тази среща ще гостува на Септември София, който отстрани  Крумовград на 1/16-финалите.
 
Час и половина по-късно от двубоя в Съединение започват още три срещи от Sesame Купа на България - ЦСКА 1948 гостува на Севлиево, Миньор Перник приема Берое, а Марица и Арда ще мерят сили в 1/8-финален двубой.
 
Ботев Пловдив, Спартак Варна, Лудогорец, Локомотив София, Левски, Славия, Марица Пловдив, Чавдар Етрополе, Витоша Бистрица, Арда и Септември София вече се класираха за 1/8-финалите, а някои ще изиграят мачовете си и от този  етап на турнира.
 
Ето и програмата за днешните мачове от турнира:
 
1/16-финали
12:00 Гигант Съединение - ЦСКА DIEMA SPORT
13:30 Севлиево - ЦСКА 1948
13:30 Миньор Перник - Берое
 
1/8-финали
13:30 Марица - Арда