Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев говори за моментната ситуация в „червения” клуб. Според бившия ас на тима от „Българска армия”, новият наставник на ЦСКА Любослав Пенев за кратко е успял да преобрази тима.

Янчев коментира и изхода от първия полуфинал за Купата на България между ЦСКА и Лудогорец, завършил 1:1 в София.

„1:1 е открит резултат и за двата отбора. Наистина ЦСКА беше преобразен при Любо Пенев, имам предвид като схема на игра, като желание и като начин на водене на самия мач. Изтърваха хубава възможност да победят, като се има предвид, че Лудогорец беше с 10 човека, а ЦСКА поведе. Просто допуснаха лек гол. За съжаление, при ръстовите играчи, с които разполага ЦСКА, допуснаха именно от статично положение да бъде изравнен резултатът. Но пак казвам - открит е двубоят преди реванша и за двата отбора”, сподели Янчев в предаването „Код Спорт” по ТВ+.

„На пръв поглед това е финал преди финала, като се има предвид другата двойка Арда - Славия. Но в един финал никой не би трябвало да си мисли, че ще му бъде лесно, независимо какъв отбор ще срещне. Финалът е един мач, всеки надхвърля себе си, виждали сме всякакви резултати. Но нека първо ЦСКА да мисли за препятствието Лудогорец, защото имат още един мач”, каза още той.