Защитникът на Стал Миелец и бивш капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски коментира равенството 1:1 между двата отбора  в контрола, играна в Турция. Мачът бе с особено значение за него, тъй като той за първи път се изпрани срещу по-малкия си брат Георги Чорбаджийски, който игра за "червените".
 
„Да играя срещу брат ми е сбъдната мечта. Не отстъпихме по нищо на ЦСКА. Имахме няколко положения, но не успяхме да ги завършим с гол. После допуснахме да ни вкарат от статично положение, което е наша слабост. Хубаво стана, че след това изравнихме. Мачът се изнерви заради съдиите. Като цяло се получи хубава контрола.
 
Искам да съм здрав и да изиграя, колкото се може повече мачове и да направя хубав трансфер.
 
На този етап сме много далеч от разговори за нов договор, защото ни се разминават финансово претенциите. В клуба няма пари, ситуацията е трудна. Имаме малък бюджет, но се противопоставихме на ЦСКА.
 
На този етап нямам планове да се прибирам в България. Ако здравето ми го позволява, ще остана в чужбина.
 
Не съдя по мача днес за представянето на ЦСКА. Имам поглед над отбора през сезона, защото следя изявите на приятелите ми от ЦСКА. Трябва да работят над мотивацията, но Стойчо Младенов е треньор, който може да мотивира отбора. Вярвам, че с постоянство ще могат да преборят хегемона на България“,  заяви Божидар Чорбаджийски.