Данило Асприля се завърна в ЦСКА и се наслади на победата над Левски през уикенда. До момента той има 5 гола, а всеки път радостат му след гола напомня крокодил. Точно това е и неговият прякор.

„Получих прякора си преди 8-9 години. След като напуснах България отидох в Обединените Арабски Емирства и там започнах да изразявам радостта си, наподобявайки крокодил“, обясни Асприля.

Нападателят заяви, че целите на клуба са да спечели всички възможни трофеи.  

„Щастлив съм,че се завърнах в тази страхотна държава, която усещам като своя дом. Още, когато напуснах бях убеден, че ще се върна някога тук. От няколко години бях готово да го направя.

Опитвам се да помагам с опита си, но в ЦСКА има много опитни футбоилсти. Опитвам се да предавам именно знанията си на младите. Загубата от Локомотив Пловдив бемного тежка за нас. Но ние знаехме, че мачът с Левски ще е съвсем различен. Успяхме да обърнем нова страница. Аз мисля, че ЦСКА трябва да печели всеки мач. Всички знаят какво означава дербито между двата тимааз българския футбол. В тези години в този мач участват доста силни футболисти“, разказа Асприля.

Вижте още във видеото!