Наставникът на ЦСКА Добромир Митов квалифицира представянето на „червените” във втория кръг от efbet Лига срещу Черно море (1:3), като безобразно. Младият специалист недоумяваше след края на мача поведението на своите футболисти, искайки извинение от привържениците на ЦСКА.

„Първо искам да се извиня на нашите фенове за безобразната ни игра днес. Това не отговаря на това, което ние искахме и работим през седмицата. Обяснихме с анализи за Черно море… Ние имахме първите ситуации за гол, но не ни провървя. Който не вкарва, губи, така че днешният мач бяхме от тази страна. Извинявам се на феновете ни, но трябва да проведем сериозен разговор с играчите ни. Говорих с тях на тази тема и бях напълно открит и прям. Който няма желание, да не излиза да играе. Когато излезеш, трябва да си на максимум с възможностите си. Десет пъти го повторих това нещо”, говори Митов.

„Ротираме футболистите, тъй като трябва да се освежаваме. Тежко е да се издържи без да правиш ротации, а така се нарушава и синхрона. Допускаме изключително лесни голове в мачовете, което не се случва на тренировка – нямам обяснение. В ЦСКА винаги има напрежение, но те са професионалисти. Който не може да издържи, не е за този отбор”, призна Добромир Митов.

„За мен най-важно е психически да се възстановим, тъй като сега сме малко „на дъното”. Паднали сме психически, а и физически. Въпросът е да осъзнаят къде се намират”, завърши Добри Митов.