Нападателят на българския национален отбор Кирил Десподов смята, че нашият тим доста повече е желаел победата в мача срещу Кипър и това е помогнало за страхотния обрат от 0:1 до 2:1.

Играчът на ЦСКА стартира всичко в 59-ата минута, когато се разписа с глава след асистенция на Страхил Попов. В 68-ата пък Тодор Неделев донесе трите точки за трети пореден мач на „лъвовете” в група 3 от Дивизия С в Лигата на нациите.

„Изиграхме много добро второ полувреме. Доста повече желаехме победата от Кипър. Показахме дух и голяма борбеност, така стигнахме до двата гола”, заяви Десподов пред БНТ.

„Имаше пълно себераздаване, видя се от всички. Раздадохме се от първата до последната минута.”

„Трябва да стоим здраво стъпили на земята. Наистина направихме 3 хубави мача, постигнахме хубави победи и вдигнахме очакванията на хората. Трябва обаче да останем реалисти, имаме още 3 мача, а сега ни предстои тежък мач срещу Норвегия.”

„Вярвам, че ще успеем да се възстановим. Добре сме психически. Днес постигнахме доста добра победа, мисля, че отдавна не сме осъществявали обрат като домакин. Вероятно ще се борим с Норвегия за първото място, доста вдигнахме летвата, тези мачове ни помагат, все пак играем за България", каза още играчът на ЦСКА.”

„Благодарим на всички фенове, които бяха днес. Ще се радваме на следващото домакинство срещу Словения стадионът да бъде пълен”, пожела си Десподов.