Футболистите от българския национален отбор по футбол, които вчера играха пълни 90 минути или поне едно полувреме при успеха над Танзания с 1:0, днес от 10:00 часа направиха възстановяване. Това бяха точно 13 играчи - 11-те титуляри и влезлите на почивката Патрик-Габриел Галчев и Алекс Колев.

Start-photo.bg
83 снимки

Останалите състезатели, които се появиха за кратко време или пък изобщо не взеха участие в мача, днес се включиха в пълноценна тренировка. Тя беше водена от помощник-треньорите Петър Костадинов и Георги Донков и в нея бяха ангажирани появилите се като смени Живко Атанасов, Илиан Илиев-младши, Станислав Иванов, Георги Костадинов, както и останалите на пейката Георги Минчев, Лукас Петков, Петко Христов, Светослав Ковачев, Светослав Вуцов и Иван Дюлгеров. Същите играчи направиха снощи веднага след мача и 20-минутна активация.

Днес след обяд футболистите ще получат почивка, докато треньорският щаб ще мисли колко и какви промени да направи за мача в понеделник срещу домакините. 

България ще затвори турнира на ФИФА с мач с домакините, който започва в 20:00 часа местно време (18:00 часа българско) на стадион "Тофик Бахрамов". Главен съдия ще бъде Кристо Тохвер от Естония. /БТА