Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев очаква качеството на игра срещу Берое в срещата от 21-ия кърг на Първа лига, да бъде по-високо от това в предишната среща с Черно море. 

"Очаквам тежък мач, защото Берое е един от добрите отбори в групата. Отбор с традиции. Надявам се да покажем играта от второто полувреме в мача с Черно море и да излезем крайни победители. Работихме в насока да изчистим грешките. Надявам се утре по време на мача и след него, да се види, че работата ни не отива напразно и имаме подобрение върху грешки над които наблегнахме.", коментира наставникът.

"Теренът със сигурност ще е по-добър отколкото в Каварна. Очаквам качеството на футбола, което ще покажат и двата отбора да е по-високо. Много е важно теренът да е добър, а това е предпоставка за нашия отбор да покаже по-добра игра от тази в Каварна.", добави той.

"Манолев остава извън групата. Малинов също не е напълно възстановен. Кирил Десподов е с проблеми след контролата на националния отбор. Милчо Ангелов и Рафа Перес остават извън групата, защото имаме 4 души с паспорти извън европейския съюз, а имаме право да пуснем в игра само трима.", каза още Белчев.

"Трябва да тренираме с настроение. Не сме ли положително настроени няма как да се получат нещата. Трябва да има добра атмосфера за работа и спокойствие. Свикнаха с отбора Кубамба, Меркадо и Каранга. Надяваме се да усетят това, което треньорският щаб иска като игра и мисля, че съвсем скоро ще си покажат истинското лице.", завърши той.