Нападателят Димитър Бербатов пожела успех на ЦСКА в предстоящото дерби с Лудогорец в Първа лига.

Бербатов бе гост в студиото на „Ники Кънчев шоу” по Дарик радио.

Той отговори на редица любопитни въпроси, сред които и какво си спомня за прословутия мач с Левски преди години: „Разбира се, че човек има моменти, в които не му се получават нещата. Нормално е да има съжаление и да се чувства кофти човек. Всичко ми се стовари изведнъж върху главата, но хубавото е, че го превъзмогнах. Това е нещо, което се е случило много, много отдавна и аз гледам да не се коцнетрирам върху негативни емоции. Сигурно така е трябвало да се случи. Ако не се е случило така, дали щях да постигна това, което постигнах.”

Бербо: Опитвам се да бъда пример, защо да не стана мениджър

Попитан дали следи българското първенство и какво очаква от днешния двубой ЦСКА – Лудогорец, Бербатов отговори:

„Гледам мачове. Днес ще гледам мача и се надявам ЦСКА да победи. Ще е труден мач. Лудогорец все пак е шампион в последните години. Надявам се да се получи хубав мач и да зарадва всички, които обичат футбола.”

Попитан за ЦСКА, Бербо коментира: „Аз го казах и преди. Хората трябва да осъзнаят, че светът се променя. Не мога да кажа - Аз съм Димитър Бербатов, дайте ми нещо си. Не може да живееш в миналото. Гледам отбора, подкрепям го. Надявам се да е приключило всичко с техните неуредици и да играят футбол. Не може постоянно да биеш. Тогава как ще е интересно първенството? Не е ли интересно, когато се изравняват силите. Ето онзи ден Септември вкараха на Левски в края. Когато говориш лошо за Септември, ти говориш лошо за футболистите им. Трудно е да се променят нещата, защото когато си фен на голям отбор, искаш той винаги да побеждава.”

„В момента няма как да съм готов да оглавя българския футбол. Трябва да съм подготвен, да съм се изучил, да съм уверен в силите си. Хората обичат да възлагат надежди върху други хора, с надеждата, че те ще осъществят техните надежди. Когато и ако дойде този ден, трябва да съм готов. Опитваме се да правим всичко както трябва. Но не трябва да прибързваш и да действаш преди да си готов”, заяви още футболистът.

източник: facebook.com/NikiKunchevShow/