Шефът на школата на Левски и легенда на клуба Даниел Боримиров разкри интересна случка, свързана с пътен полицай, който е бил фен на ЦСКА. Служителят на реда накарал бившия футболист да даде проба за алкохол, само защото е от Левски. 

"Поне при мен е така, пламъкът по Левски се запали от дете и до днес той не угасва. Но аз уважавам всеки от противниковия отбор и така трябва да бъде. Имам много приятели, които са от ЦСКА. Имах случай, когато полицай ме спря, говорихме си, разбрах, че той е от ЦСКА и затова ме накара да дам проба за алкохол", заяви Боримиров за предаването "На Кафе" по NOVA. 

Той разкри, че дължи много на съпругата си Афродита, защото тя винаги е била опората му в живота и има огромна роля в отглеждането и възпитанието на децата на двойката, защото той е бил ангажиран с футбола по един или друг начин. 

"Добрият човек в нашето семейство е съпругата ми, докато аз държа на реда и дисциплината. Аз съм немската машина в този случай. Жена ми е опората ми в живота, тя се е занимавала с децата, защото аз нямах време от лагери и мачове. Тя винаги е била до мен". 

"И двете ми деца са студенти, дъщеря ми завършва, синът ми след година. На Алекс много му тежи, защото винаги ще го сравняват с мен. В другите държави го няма това, там всеки изгражда името си и пътя си", заяви още Боримиров, като се върна и на върха в кариерата си с националния отбор - участието в САЩ'94. 

"Не само аз оценявам случилото се в САЩ'94. Феновете и всички го оценяват. Ние с играта и поведението си доставихме радост на целия български народ. До известна степен можеш да се върнеш в миналото, да се посгрееш. Но винаги трябва да преследваш нови цели", сподели Боримиров.