Вересиите в защитата на ЦСКА в първите 3 мача накараха ръководството спешно да търси нов централен защитник. В момента на „Армията" има пет футболисти, които могат да играят в центъра на отбраната - Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Пламен Гълъбов, Валентин Аантов и Нуно Томаш. Дори ветеранът Петър Занев има опит на тази позиция, пише Меридиан Мач. 

Нито един от тези играчи обаче не изглежда като твърд титуляр и лидер отзад в първите мачове. Дори капитанът Бодуров играе много колебливо, като не се знае дали това е заради контузията му от края на миналия сезон или проблемите в началото на този. Чорбаджийски по принцип е рисков играч, а Гълъбов направи много грешки в двама мача с непретенциозния Титоград.

Португалецът Томаш пък е бавен и муден футболист, чиято най-силна страна е изнасянето на топката, но има сериозни проблеми срещу подвижни нападатели. Притеснителна е и слабата форма на таланта Антов на старта на сезона, който сякаш закъснява за всяко единоборство и е принуден да прави нарушения.

При това положение ЦСКА ще търси нов опитен играч на този пост, и то по най-бързия начин. На „Армията" залагат много на сблъсъците с Осиек в Лига Европа, както и не искат да допускат повече гафове в efbet Лига.