Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов сподели в интервю за официалния сайт на „червените“, че с нетърпение очаква сблъсъка с Левски на 4 март.

"Левски са ми любимци. Обичам да им вкарвам голове. Надявам се на 4-и март отново да вкарам и да победим", коментира Десподов пред cska.bg.

Голмайсторът на „червените“ изрази надежда също, че това е неговият сезон на „Българска армия“ и се надява, че ще успее да се докаже.

"Усещам, че това ще бъде моят силен сезон в ЦСКА. Смятам да сграбча шанса си. Когато влезеш на терена и видиш публиката да скандира и даваш всичко от себе си. Няма как да се разхождаш на терена, когато излезеш и видиш тези фенове", сподели още той.

Кирил Десподов бе с основен принос за победата срещу Черно море, като след влизането си в игра подаде на Руи Педро за първото попадение и направи още няколко много добри пробива. Той сподели, че в момента в ЦСКА има много силен колектив и това е в основата на добрия старт на годината. Той е убеден, че отборът тепърва ще разкрие пълния си потенциал и е въпрос на време да го видят и феновете.

"В ЦСКА има голям колектив и всички ще го видят на терена. В момента сме като юмрук. Лагерът в Испания беше ползотворен, защото ни помогна да се сплотим", допълни нападателят на ЦСКА.