Наставникът на ЦСКА Добромир Митов коментира на пресконференция преди старта на сезона, че целите пред тима са ясни и те са в края на сезона "червените" да вземат поне един трофей.

"Водим разговори с Нуно Томаш, ще имаме развитие по казуса дали ще подпише с нас, или ще остане в Португалия, водят се преговори и с други футболисти, искаме да направим добре компелктован отбор, да има конкуренция на всяка една позиция, новите не са случайни футболисти. Трябва да се подготвим добре, да се опознаем, да бъдем готови за предизвикателствата, играем в Лига Европа, ще чакаме жребия, а след това идва и шампионатът. Целта пред ЦСКА е шампионска титла и Купа на България. Целта е да зарадваме феновете и в края на сезона да вдигнем трофей", коментира Митов.

"Днес се събираме, следва лагер в Тетевен, след това и лагер в Австрия. Готов съм и затова поех предизвикателството. Разликата беше в двубоя с Лудогорец, който трябваше да спечелим, трябва да правим по-малко грешки, да сме по-постоянни и да видим къде ще сме в края на първенството. Във всяка линия сме взели състезатели, един треньор е доволен, когато има широчина и дълбочина в състава, да имаме дълга скамейка, има контузии и картони, и трябва да имаме играчи, на които да разчитаме", добави той.

"Бодуров беше контузен, Турицов продължава лечението, Евандро имаше болежки, но сега се надяваме да е отминало това нещо. До няколко дни ще имаме информация относно трансферите, ще бъдете уведомени своевременно на официалния сайт. Надявам се да бъдем по-добри, ще се трудим, тренираме, ще се влагаме в мачовете, а какво ще стане никой не може да каже. Ние трябва да бъдем на 200 %, тъй като съперниците се хвърлят срещу нас на 100 %. Важно е да се печелят мачовете. Колкото по-добре играят футболистите, толкова по-добре, всеки трябва да бъде отдаден на отбора, да е концентриран, отборът има потенциал, не са взети случайни футболисти, но това трябва да се доказна на терена и да се печелят мачовете", каза още Митов.

"Дани Моралес вече не е в треньорския екип", отговори той