Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета сподели какви са целите му с клуба. Той иска да върне старата слава на "червените", като разкри това в станалите си вече традиционни интервюта за изданието Tuttomercatoweb. 

"ЦСКА е един положителен опит в моето развитие. За да си успешен спортен директор с добра визитка, трябва да имаш стаж и в чужбина. Още преди имаше моменти, в които се чувствах готов да изляза извън Италия. Сега съм тук и искам да изградя отбор, който да печели победи и купи", заяви Джарета. 

Той за пореден път се похвали с привличането на Диего Фабрини на "Армията", като заради контактите си с него и много изгодната заплата, плеймейкърът избра "червените" пред Левски и Динамо Букурещ, на които беше дал дума за трансфер. 

"Диего е качествено момче, играл е на високо ниво. Вярвам, че ще ни помогне много, защото има уникален талант и техника. Целта ми беше да вдигна нивото на отбора и с привличането му успях. Винаги следя какво се случва и на италианския пазар, защото когато се завърна един ден да работя в родината, трябва да съм подготвен", заяви Джарета.