Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов днес беше на стадион "Българска армия". Той даде интервю пред клубния сайт cska.bg за предстоящото дерби с Лудогорец.

"Очаквам да се напълни стадиона. Надявам се феновете да засвидетелстват уважението към този клуб, който в последните години премина през тежки моменти. Сега вече нещата изглеждат нормални. Базите се правят за ДЮШ се мисли и тези хора заслужават подкрепа. Надявам се да стане хубав мач и да победи по-добрия. Лудогорец е лидер и шампион в последните няколко години. ЦСКА от своя страна започна да се развива добре и смятам, че в следващите 1-2 години ще отиде там където му се полага.

Най-големият коз на ЦСКА е публиката и традициите. Трябва да победим за самочувствие и престиж. Лудогорец е сравнително млад отбор в "А" група, а ние нямаме домакинска победа срещу него. В този мач българи и чужденци трябва да ударят като юмрук, за да победят шампионите.

ЦСКА в последните години бе една разбита команда, къща с разграден двор и съвсем нормално не можехме да победим Лудогорец.

Вярвам, че отново ще бъдем първи в първенството и в Европа ще сме отново име. Всички знаем какви големи отбори са си тръгвали победени от тук. С добри мачове на международната сцена ще направим и трансфери, което ще помогне за развитието", каза Аспарух Никодимов.