Португалецът Руи Педро, който донесе победата на ЦСКА с 2:0 над Черно море, разкри, че следващата цел пред отбора е да задмине вечния съперник Левски в класирането.

"Смятам, че подготовката в Испания беше изключително важна и полезна. Когато дойдох през лятото нямах никаква подготовка и не бях в състояние да покажа максимума от себе си. Сега обаче се чувствам чуденсо физически и нещата са съвсем различни.", сподели той.

"Беше много добре през последните седмици. Вече се разбираме прекарасно със съотборниците на терена, а това е изключително важно и за нашите резултати. С тази победа срещу Черно море доближихме Левски и първата ни цел е да ги задминем в класирането. За другото ще видим в хода на мачовете. Победата ни дава повече спокойствие. Всеки мач е много важен и следващия с Берое също е ключов.", коментира Руи Педро.

"Румънското първенство е по-близко като стил до българското. Това в Португалия е много различно. Това, че съм играл в Румъния обаче, определено ми помага сега. Вече съм напълно приспособен към играта тук.", добави той.