Легендарният вратар на ЦСКА и националния отбор Георги Велинов даде прогнозата си за предстоящото дерби с Левски. Велинов е убеден, че ЦСКА ще победи и е оптимист за тима.

Двубоят Левски - ЦСКА е в събота от 14.30 часа. Можете да го следите в GONG.BG, както и да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT.

„В събота ще е празник за ЦСКА. Искам да стане един хубав мач и да победим Левски. Аз съм бил още дете, когато съм се надъгхвал да гледам мачовете с Левски, после и играх срещу тях. За нас беше празник този мач. Приканвам всички фенове на ЦСКА“, сподели Георги Велинов пред официалния сайт на „червените“.

„Естествено, че съм оптимист от това, което видях в първите два мача. Момчетата играят хубав футбол, харесват ми. Очаква да се разиграят и да покажат всичко от себе си. Емоции има в такива мачове. Зарядът е голям. Винаги съм очаквал победа от ЦСКА. Играем по-правилно, по-добре. Смятам, че ще победим“, коментира още Велинов.

Кой ще надвие – Левски или ЦСКА?


Вечното дерби - битка, страст, емоции!

Сподели с Gong.bg своите запечатани мигове от сблъсъка между Левски и ЦСКА. Изживей емоциите с #gong!

Качи всяко твое видео или снимка от столичното дерби с хаштаг #gong, присъедини Gong.bg към страстта на дербито.

Направи ни съпричастни на твоите прогнози, празнувания, оплаквания и каквото още те вълнува покрай "синьо-червения" сбъсък. Просто сподели своето видео или снимки, заснеми се на твоя телефон и използвай тага #gong.

Искаме да видим твоето преживяване, да чуем твоето мнение, да споделим твоята радост!