Стражът на ЦСКА Георги Китанов сподели, че не се е притеснил от бурните реакции на феновете на Черно море, при победата на "червените" с 2:0 в мача от 20-ия кръг на Първа лига. Китанов стартира професионалната си кариера именно от морския тим,а феновете очаквано недоволстваха срещу Китанов и резултата.

"Не бих казал, че имаше закачка с феновете на Черно море. Те реагираха малко бурно, но мен това не ме вълнува. Аз към клуба имам топли чувства, но вече съм играч на ЦСКА и защитавам тези цветове.", каза Китанов.

ЦСКА гостува на Берое в Стара Загора в среща от 21-ия кръг и там ще гони нова победна и 6-а поредна суха мрежа.

"Очакваме доста тежък мач. Там не се гостува лесно. Но ние сме ЦСКА и нямаме друг избор освен да излезем за победа и нищо друго. Винаги има какво да се подобрява в защита и в атака, има над какво да работим още, но дано да продължим така и да не допускаме голове. Вдъхва ми увереност тази поредица от сухи мрежи", добави стражът.

"Има хубав колектив в отбора. В началото на сезона имаше доста писаници, че нямаме колектив, но това са глупости. Колективът ни е на едно много добро ниво. Важно е да показваме добра игра и стабилност. Дойдох тук, за да печеля титли. Този сезон ще бъде трудно, но да се надяваме, че през следващия ще станем шампиони.", завърши той.