Отборът на ЦСКА намери интересен начин да запълни свободното си време преди утрешния мач срещу Ботев Пловдив от 32-ия кръг на Първа лига. Футболистите на Стамен Белчев решиха да пробват мерника си... на истински военен полигон.

Преди да се настанят в хотела, футболистите и хора от щаба изпробваха своите стрелкови умения. Тимът ни беше гост на 68-а бригада "Специални сили" в Пловдив, където играчите и треньорите стреляха със снайпери, автомати, картечници, пистолети и дружи оръжия на полигона в поделението. Основната цел на заниманието беше да се предаде армейски дух в отбора.

Поканата за визитата на ЦСКА беше отправена от шефа на поделението - бригаден генерал Явор Матеев, който остана впечатлен от уменията на футболистите и им пожела да стрелят към противниковата врата по време на мач толкова смело и точно, колкото и с оръжията по мишените на полигона. Той обеща изненади от името на Армията за юбилея на ЦСКА на 5 май и призова всички армейци да бъдат на Националния стадион по случай празника.