"Играчът на мача" в двубоя между Етър и ЦСКА Али Соу беше изключително щастлив след като реализира два гола за успеха на "червените" с 3:1 над съперника в двубой от 25-ия кръг на Първа лига. Така той за втори пореден път взе бутилката шампанско на Gong.bg, след като беше и №1 на двубоя ЦСКА - Септември.

„Мачът бе много тежък. Ние се опитахме всеячески да спечелим. Всеки отбор показва най-доброто от себе си срещу нас и винаги се подготвяме максимално добре. Бяхме концентрирани през всичкоте 90 минути на мача. Подготвени сме добре и целта е една – победата”, започна гамбийският стрелец на „червените” пред DIEMA SPORT.

„Лично аз се чувствам щастлив на върха на атаката. Вкарах вече три гола, а за нападател е важно да вкарваш. Надявам се да продължа да бележа повече от това. Нямам търпение да видя асистенцията ми за гола, тъй като смятам, че стана добре”, продължи той.

„Намирам се на правилния път, което е важно. Моите съотборници са много добри. Обичам да играя отборно и искам да докажа на всички, свързани с ЦСКА, че мога и още по-добре. Важно е да радваме феновете и треньора”, довери още Али Соу.

„Мисля, че победата тук е много важна за нас. Ние не сме концентрирани върху това кой играем по-натам, а мислим само за следващия двубой. Искаме трите точки във всяка седмица”, завърши играчът на мача Али Соу.


Още по темата:

ЦСКА гаврътна Етър за 45 минути, върхът е на две точки