Защитникът ЦСКА Ангел Лясков изигра силен мач при равенството 0:0 с Ботев (Пд) в кв.Коматево в седмия кръг на Първа лига и заслужено получи наградата на GONG.BG за „Играч на мача“.

„Разочарован съм от резултата. Първото полувреме не показахме добре игра. Второто се коригирахме, изпуснахме доста положения – мисля, че и съдията взе някои доста спорни решения“, започна Лясков. „Беше здрава битка на терена. Мачът бе повече за характер. Който покажеше повече характер, той щеше да спечели двубоя. За съжаление, изпуснахме няколко чисти положения и не успяхме да се поздравим с успех“, добави той.

„Не мисля, че имаме проблем при последното докосване пред вратата. Може би ни липсва малко късмет в тази фаза“.

„Първенството е дълго. Надявам се, че с течение на времето да се върнем на върха. Мисля, че ще успеем – ние сме ЦСКА“, сподели още Лясков.

„В момента се чувствам разочарован заради резултата. Много съм благодарен за шанса от треньора, който ми позволи да играя, да се докажа пред публиката на ЦСКА, пред треньора, пред ръководството“, каза още той.

„Много съм щастлив и от повиквателната за националния отбор. За един месец – дебют за ЦСКА, повиквателна за националния отбор. Надявам се да продължа само нагоре и да не разочаровам феновете и треньора“, заключи бранителят.